Ivan Kovač
Croteam driver
Not bad driver

Renaut F1 Team
|
 |
« Reply #15 on: 28 July, 2010, 07:21:22 PM » |
|
Imam neki problem sa stazom. U većini zavoja kao da je novi sloj asfalta. Problem je u tome što je taj sloj kod mene skroz bijeli.  Za razliku od dosadašnjih staza koje sam vozio u rFactoru ovdje mi baca sjenu na stazu od oblaka i kod mene to radi OK. Možda kod tebe ta sjena zafrkava?
|
|
|
|
|
|
-11-
|
|
|
Dejan Krajinović
Croteam driver
Good driver

|
 |
« Reply #16 on: 28 July, 2010, 07:52:46 PM » |
|
I kod mene baca sijenu, ali se zacrni zavoj ne na svakom i ne stalno kad ima ta sijena strasno je tesko odredit tocku kocenja barem kodmene dali se to moze iskljucit. tocnije izgleda kao da se na trenutak zamraci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drago Majić
Croteam driver
Rookie

|
 |
« Reply #17 on: 28 July, 2010, 07:53:56 PM » |
|
i meni se javlja ta sjena ali samo povremeno... tj zacrni kako kaže Dejan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haris KTM
|
 |
« Reply #18 on: 28 July, 2010, 07:54:07 PM » |
|
Imam neki problem sa stazom. U većini zavoja kao da je novi sloj asfalta. Problem je u tome što je taj sloj kod mene skroz bijeli.  druze stavi directX na 9, mozda ti je sad na auto ili cak dx7, zbog toga neka staza bude bijela a neka skroz crna, to je dosta nasih u ligi mucilo i sad sve staze frceraju, radije smanjis neke detalje ako ti je comp slabiji ali dx na 9 mora biti, to ti dodje u program files pa rF Config, i napisi jesi rijesio jer tako cemo pomoci josh nekome a ako ne idemo traziti rjesenje, za mene je to izazov  P.S. sjena je ok, slabiji racunari ce imati problema ali to je kao hlad od drveca, ako se sjecate melburna isto, ma bezze efekat, skoro svakog dekocentrise samo!!!
|
|
|
|
« Last Edit: 28 July, 2010, 07:56:40 PM by Haris KTM »
|
|
|
|
|
Jurica Despot
Croteam driver
Good driver

|
 |
« Reply #19 on: 30 July, 2010, 12:36:10 AM » |
|
eto, ipak sam glasao za nepovoljniju opciju po mene. sad znam da na more idem u ovaj ponedjeljak, tako da bi mi utrka odgovarala u ovu nedjelju, jer slijedeće me definitivno nema u Zg (a ima na Murteru  ). Molio bih svemoguće da maknu jedan glas osmom osmom, a dodaju prvom  (a sve ostale da razmisle o 15.8.  )
|
|
|
|
|
|
Schumi vrati se, makar i u Ladi !!!
|
|
|
Darjan Petrić
Croteam driver
Ace driver

McLaren F1
|
 |
« Reply #20 on: 30 July, 2010, 11:31:49 AM » |
|
Ok, petak je, mogli bi već odlučiti kad se vozi utrka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan Ljubić
|
 |
« Reply #21 on: 30 July, 2010, 11:37:39 AM » |
|
Boris i Marko su malo bili zauzeti, tako da će kazne za cutanja na prošle 2 utrke i ostale kazne za prošlu utrku morati malo pričekati i iz tog razloga i one druge koje sam naveo u prvom postu će se VN Mađarska održati 08.08. .
Ukoliko velikoj većini ipak taj datum ne odgovara, postoji još opcija da se preseli i na 15.08., no imate vremena izraziti svoje mišljenje, a do tada ostaju ovi datumi koji jesu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin Banić
Croteam driver
Very good driver

a.k.a. Mami
|
 |
« Reply #22 on: 30 July, 2010, 04:12:12 PM » |
|
U anketi je 9-9, s tim da je Despot rekao da je njemu bolje da se vozi 1.8. Znači rezultati ankete su 10-8 u korist datuma 1.8.
Zašto onda ne vozimo ovu nedjelju(kazne se mogu prebaciti za Spa)?
|
|
|
|
|
|
NEDAMO VARTEKS!
|
|
|
Ante Markić
Croteam driver
Good driver

|
 |
« Reply #23 on: 30 July, 2010, 04:14:21 PM » |
|
Dobro da smo imali anketu od 10-8 za ostajanje na planiranom rasporedu...
|
|
|
|
|
|
McZanteXF1
|
|
|
|
Ivan Ljubić
|
 |
« Reply #24 on: 30 July, 2010, 05:09:18 PM » |
|
...kazne za cutanja na prošle 2 utrke i ostale kazne za prošlu utrku morati malo pričekati i iz tog razloga i one druge koje sam naveo u prvom postu će se VN Mađarska održati 08.08. .
Anketa više ne igra ulogu, već sam ja donio tu odluku kao admin lige zbog nemogućnosti analize i pisanja kazni na vrijeme, kao i ovih drugih razloga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan Ljubić
|
 |
« Reply #25 on: 30 July, 2010, 07:53:44 PM » |
|
Da, znam da tako izgleda i zbog toga se ispričavam.
Radi se o tome da smo se mi suci trebali dogovoriti oko kazni, no imamo razlicita mišljenja, a o tome ovisi i mijenjanje pravila za sljedeću utrku koja je Mađarska. Tako da nam treba još jedan tjedan oko toga, no to nije jedini razlog...
Kao što sam rekao, ako su još neki na moru taj vikend, postoji mogućnost da odgodimo na 15.08. ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko Pielić
|
 |
« Reply #26 on: 01 August, 2010, 10:04:47 PM » |
|
Startam sa 11. mjesta. Start prolazi ok i nema sudara, Despi i ja se probijamo u poretku. Darjanu se valjda opet ruter restartao pa je nestao, a Despi i ja smo došli do 2. i 3. mjesta. Vodeći je bio Banić. Odlučujem rano u boks kako bih mogao profitirati, no kako je McLarenov boks prvi po redu a ja prvi put ulazim u boks, u trenutku kad sam vidio crveni kvadratić više nikako nisam mogao stati. Razbio sam prednje krilo i narihtavao se tamo i pritom izgubio 15s. Pokušavao sam nadoknadit, no ubrzo sam naišao na prepreku zvanu zid  Čestitke pobjedniku i svima koji završe! Hvala svima na dobrim dvobojima, nisam imao niti jedan dodir i svi su bili iznimno korektni!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dejan Krajinović
Croteam driver
Good driver

|
 |
« Reply #27 on: 01 August, 2010, 10:08:09 PM » |
|
glupo odustajanje u sikani se mislim dodirnili kreso i tomo i ja dolazim klizem i ode krilo jednostavno nisam mogao vise krenut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin Banić
Croteam driver
Very good driver

a.k.a. Mami
|
 |
« Reply #28 on: 01 August, 2010, 10:17:05 PM » |
|
Startam 9. i nakon prvog zavoja sam 7. Probijam se u poretku i nakon par krugova i Krešinog izljetanja nalazim se iza Darjana te ispred mejta. Uskoro Darjan nestaje te preuzimam vodeću pozicijiu. Razmak između mene i Despota je bio na oko 3 sekunde. U 16. krugu odlazim u box. Slijedim Despota koji ostaje na stazi i smanjujem razliku sa 14 na 9 sekundi. On odlazi u box i vrača se 6 sekundi iza mene. Krug nakon toga se vrtim te me sustiže Despot. U 25. krugu mi odlazi motor( rad 3), htio sam isprobati dali će izdržati, no ipak sam trebao slušati Marka.
Čestitke pobjedniku i svima koji završe.
|
|
|
|
|
|
NEDAMO VARTEKS!
|
|
|
Darjan Petrić
Croteam driver